Styrelsen & kontakt

b3lineicon|b3icon-paper-plane||Paper Plane

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med föreningen så gör du det enklast genom att mail till: info@skarhamnssamhallsforening.se eller fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta oss

b3lineicon|b3icon-heart||Heart

Önskar du skänka ett bidrag?

Swish: 123 006 1861

Om du vill göra dig till känna får du gärna meddela oss om vem du är och varför du valt att skänka pengar.

b3lineicon|b3icon-users-group||Users Group

Ordförande:
Mats Wikberg

Kassör:
Lars-Erik Ek

Övriga ledamöter:
Magnus Gustavsson
Mats Sjöberg
Robert Holmgren

Suppleant:
Gun-Inger Göthede

Varför bli medlem i föreningen?

Föreningen har som ändamål att främja Skärhamns utveckling och invånarnas trevnad

Arbetsgrupper & dokument

Här kan du hitta information om vad vi arbetar med, våra arbetsgrupper  och lite information om föreningen.

Läs nyheter

Vill du följa vad som händer i och runt Skärhamn då bör du kolla in nyhetsflödet.

Gå med i föreningen!